Inschrijven

Wie kan deelnemen?

Iedereen die over een goede gezondheid beschikt kan en mag deelnemen aan de wedstrijden van het Oostends Loopcriterium. Zowel recreatieve als gevorderde lopers, ongeacht leeftijd of geslacht zijn welkom. Enkele wedstrijden bieden tevens jeugdlopen aan. Deelnemen aan de prestatieloop kan vanaf 12 jaar.

Hoe schrijf ik in voor een wedstrijd?

Dit kan steeds ter plaatse tot 15 minuten voor de start of via online voorinschrijving. Wie ter plaatse inschrijft betaalt 8 euro. Bij voorinschrijving kost het 6 euro. Hou er rekening mee dat er soms een waarborg van 2 euro wordt gevraagd voor het dagnummer, als je loopt zonder vast criteriumnummer. Na afloop van de wedstrijd krijg je de waarborg terug mits afgifte van het borstnummer.

Hoe kan ik vooraf inschrijven?

Ga naar de pagina van de wedstrijd waarvoor je wenst in te schrijven en klik op 'Inschrijven'. Je dient je gegevens in te vullen en krijgt onmiddellijk een bevestigingsmail met betaalinstructies.

Wat is een criteriumnummer?

Een criteriumnummer is een persoonlijk identificatienummer en tevens borstnummer. Enkel lopers met een criteriumnummer komen in aanmerking voor het eindklassement. Dit nummer moet voor elke wedstrijd ingevuld worden op je deelnameformulier.

Hoe vraag ik een criteriumnummer aan?

Klik hier om je persoonlijk criteriumnummer aan te vragen.